Kleinheisler László hazatérése jelentősen megosztotta a hazai futballtársadalmat, bár az kétségtelen, hogy a Ferencváros komolyan erősödött a megszerzésével. Honlapunk is megírta, hogy a játékost képviselő Kozák Attila szerint a labdarúgónak azért kellett visszajönnie az NB I-be, mert bár megütötte a Bundesliga szintjét, a német nyelvtudás hiánya komoly gondokat okozott. A Fradiban pedig lesz öt hónapja arra, hogy elsajátítsa a nyelvet.

Az Újpest és a magyar válogatott korábbi labdarúgója, Urbán Flórián viszont ennél sokkal keményebben fogalmazott, korábbi labdarúgóként sem fogta magát vissza akkor, amikor Kleinheisler hazatéréséről osztotta meg a véleményét. Urbán a Facebookon néhány kemény kommenttel reagált az erről szóló cikkre. Urbán hozzászólását változatlanul – a trágár szavakat kipontozva – közöljük.

„Na neeee! A labdarúgásban egy közös nyelv van a labda és azzal,hogy tudsz bánni… Miért nem lehet kimondani! Fiam sz.r vagy nem ütöd meg a Bundesliga kettő szintjét sem, menjél haza lötyögni ahonnan jöttél…Mekkora paraszt vetítés folyik ebben az országban…”

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}Majd arra a hozzászólói kérdésre is válaszolt, hogy „miért futtatják a játékost”?

„Na vajon miért? Mert egyszer eltalálta a kaput Oslóban, azonnal rámentek a gy..ér managerek, szerencsétlent gyorsan elsütötték Brémába és kaszáltak egy kis lét… Csakhogy a Brémaiak pár hét múlva rájöttek hogy átb..zták őket! Gyorsan lepasszolták egy kis csapatnak hátha ott mutat majd valamit. De mivel ott sem ért egy forintot sem ezért haza zavarták. A magyar népet meg etetik a hülye maszlaggal, hogy tanuljon meg németül…”

FRISS: Nigeri válogatottat igazolt a Fradi – hazai átigazolási hírekért kattints!