Korábban a promotions.hu-ra hivatkozva beszámoltunk arról, hogy újpestiek egyenlítő gólja után egy lila-fehér érzelmű szurkoló leesett a lelátót a pályától elválasztó kerítésről. A mentők azonnal a helyszínre siettek, és tíz perc után sikerült szállítható állapotba hozni a fiatalembert. A többiek eközben feszült figyelemmel kísérték az eseményeket. Később kiderült, a drukkert nem kellett újraéleszteni, viszont elvesztette az eszméletét, azonban sikerült olyan állapotba hozni, hogy a székesfehérvári kórházba lehessen szállítani, és az éjszakát ott töltötte.

A Blikk információi szerint nem kellett újraéleszteni a 30 év körüli fiatalembert, aki ugyan lélegzett, de mereven feküdt, nem volt magánál.

A drukker állapotát a mentők stabilizálták, majd azonnal a fehérvári Szent György kórházba szállították. Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, reméljük, minél előbb rendbe jön majd! – mondta lapunknak Zámbó István (31), az Újpest kommunikációs vezetője.

A lapnak az Országos Mentőszolgálatnál kérdésünkre elmondták, a fiatalembert agyrázkódás gyanújával vitték kórházba.

A meccs végén egy „Kitartás, Zoli” feliratú molinót feszítettek ki a vendégszektorra, ami vélhetően a szerencsétlenül járt szurkolónak szólt.

A mérkőzést a Vidi 2-1-re megnyerte.