A Bayern München és a Sevilla mérkőzése előtt az UEFA és az MLSZ közös trófeabemutatót szervez, amelyen a válogatott Szurkolói Klub tagjai testközelből tekinthetik meg a három serleget, valamint fotózkodhatnak a kupákkal.

A kiállítás megtekintése ingyenes, de jegyeket kell rá igényelni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A kiállításra csak a Szurkolói Klub tagjai igényelhetnek belépőt.

A kiállítás pénteken 14.00 és 20.00 óra között, valamint szombaton és vasárnap 10.00 és 18.00 óra között tekinthető meg.

Helyszín: Puskás Aréna Stadionkert (X. kapu, Stefánia út felől).

A belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre. Minden jegyen szerepel annak érvényessége, vagyis az idősáv, amelyben megtekinthető a három trófea. A belépés érkezési sorrendben történik, a kiállítás csak a járványvédelmi előírások betartásával tekinthető meg. Mivel a járványügyi protokoll miatt a látogatók egyesével tekinthetik meg a kupákat, így elképzelhető, hogy a relikviák megtekintése előtt várakozni kell, kérjük, ebben az esetben is tartsák be az általános járványügyi előírásokat – írja az mlsz.hu.