I. félidő

Már az 5. percben előnyhöz jutott a magyar U21-es csapat. A bal oldalon vezetett lendületes támadást Gera Zoltán együttese, majd Tamás ugratta ki a Genkben pallérozódó Németh Andrást. A fiatal támadó kicselezte a védőjét, majd jobbal a bal alsóba tekerte a labdát, 1-0.

A 14. percben ezúttal is a bal szélen bontotta meg a San Marinó-i védelmet a magyar válogatott. Skribek és Komáromi játszott össze az oldalvonal mellett, utóbbi játékos tette aztán laposan középre a labdát, amire ezúttal is Németh érkezett, aki a kapu közepébe lőtt, ezzel pedig megduplázta a magyarok előnyét, 2-0.

A 25. percben Németh kapufára fejelte Skribek szögletét, nem sokon múlt a mesterhármas.

Néhány perccel később Skribek próbálkozott ballal, körülbelül 10-11 méterről, ám kísérletét hárította a vendégek kapusa.

Ismételten a bal oldalon ment végig egy tetszetős magyar támadás, az akció végén Csongvai lövése nem sokkal suhant el a jobb kapufa mellett.

A 44. percben született meg a harmadik magyar gól. A rövid ötösre ívelt szögletre Ilynbor érkezett a leggyorsabban és a jobb alsóba bólintotta a labdát, 3-0. A Vasas játékosának ez volt az első gólja magyar nemzeti színekben.

II. félidő

Az 55. percben Kiss Tamás ugratta ki Némethet, aki nem lőtt, hanem Szabó elé próbálta visszakészíteni a labdát, de a védő visszaért és menteni tudott.

Néhány perccel később Mezei szabadrúgása ment nem sokkal a kapu fölé.

A 80. percben Komáromi indult meg a bal oldalon és passzolt középre laposan. A középre tett labdára Major érkezett és néhány méterről a kapuba lőtt, 4-0. Az eredmény ezután nem változott, a magyar válogatott legközelebb március 29-én lép pályára, Lengyelország ellen.

U21-es Eb-selejtező

“B” csoport

Magyarország-San Marino 4-0 (Németh, 5., 14., Ilynbor, 44., Major, 80.)

Magyarország: Hegyi, Ilynbor, Mocsi, Tamás – Major, Csongvai (Szabó, a szünetben), Mezei (Hidi, 83.), Kata (Szendrei, 61.), Komáromi – Németh (Horváth, 61.), Skribek (Kiss, a szünetben)

(cserék: Veszelinov, Várkonyi, Horváth, Szabó, Kerkez, Kiss, Radics, Székelyhidi, Szendrei)

San Marino: De Angelis – Rosti, Tomassini, Moretti, Tosi – Dolcini, Matteoni, Capicchioni – Toccaceli, Ciacci, Pancotti

(cserék: Colonna, Babboni, Baldazzi, Contadini, Pasolini, Rastelli, Santi, Valentini, Zannoni)