A magyar U21-es válogatott csütörtökön 16.30-kor fogadja az Eb-selejtező csoportja utolsó helyén álló San Marinó-i együttest – írja az mlsz.hu. A két csapat őszi mérkőzésén a mieink Skribek Alen duplájával, valamint Baráth Péter és Kiss Tamás egy-egy góljával 4-0-ra legyőzték a miniállam válogatottját.

Az akkori gólszerzők közül jelenleg Baráth a felnőtt keretben szerepel, Skribek és Kiss viszont ott volt a válogatott hétfő délutáni edzésén, amelyen már a San Marino elleni taktikai elemeket is gyakorolták a keret azon tagjai, akik nem regenerálással kezdték az összetartást.

A kihirdetett kerethez képest egy változás volt, Kusnyír Erik betegség miatt nem tudott csatlakozni a többiekhez, helyette Radics Márton, a gyirmótiak középpályása került a válogatottba.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Hegyi Krisztián (West Ham United), Auerbach Martin (Csákvár), Veszelinov Dániel (DAC)

Védők: Balogh Botond (Parma), Tamás Olivér (Paksi FC), Mocsi Attila (ZTE FC), Várkonyi Bence (MTK Budapest), Csóka Dániel (AFC Wimbledon), Iyinbor Patrick (Vasas)

Középpályások: Radics Márton (Gyirmót FC Győr), Major Sámuel (Admira Wacker), Hidi M Sándor (Vasas), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AZ Alkmaar), Komáromi György (Puskás Akadémia), Csongvai Áron (Újpest FC), Szabó Bálint (Paksi FC)
Szendrei Norbert (MOL Fehérvár FC), Mezei Szabolcs (MTK BudapesT)

Támadók: Kiss Tamás (Cambuur), Horváth Krisztofer (Szeged), Skribek Alen (Puskás Akadémia), Németh András (Genk)