Ez volt Michael Boris első mérkőzése, így a múlt héten kinevezett szakember győzelemmel mutatkozott be a csapat élén.

Az első félidő inkább a szlovénoké volt, a második a magyar csapaté, végül Kamarás György találatával a mieink győztek – számol be a hírről az mlsz.hu.

Michael Boris így nyilatkozott a mékőzés után az mlsz.hu-nak:

– Már korábban találkoztam a csapattal, de most szövetségi edzőként újra megtapasztaltam, hogy egy jó szellemiségű, sokat dolgozó társaság alkotja a válogatottat, ráadásul nagyon jó a csapatszellem is. Fontos, hogy jó eredménnyel tettük meg az első lépéseket Örményország felé. Az első húsz percben Szlovénia volt jobb, de fokozatosan átvettük az irányítást, sőt, közel álltunk a vezetés megszerzéséhez. A második félidőben meg is szereztük a vezetést és több nagy lehetőségünk is volt a második gólra is. Összességében mindig jó nyerni, de tovább kell dolgoznunk, főleg az első húsz perc játékán kell javítanunk. Csütörtökön pedig azokat a játékosokat is meg szeretném nézni, akik most kevesebb lehetőséget kaptak.

Magyarország-Szlovénia: 1-0
Magyarország: Demjén Patrik – Szalai Attila, Nagy Zsombor, Tóth Bence, Szalai András, Szabó Bence (Kleisz Márk, 62.), Tömösvári Bálint (Ekker Milán, 74.), Vogyicska Bálint (Bayer Bence, 46.), Kamarás György (Pethő Bence, 74.), Takács Ronald (Keményffy Máté, 74.), Tóth Máté (Bíró Ákos, 62.)
Gól: Kamarás György (58.)