Gyászol a Heves megyei másodosztályban szereplő Poroszló SE U19-es csapata, a 17 éves játékosuk, Kolompár Róbert Pál szombat éjjel közlekedési balesetben életét vesztette Poroszló közelében, a 33-as főúton.

A Heol.hu helyszínről származó információi szerint világítás nélkül, félmeztelenül gyalogolt a férfi az úton a sötétben, amikor a baleset megtörtént. Az elütött személy ingét méterekkel arrébb találták meg az ütközés helyszínétől.

A Tények úgy tudja, hogy a sofőr túl későn vette észre az út szélén gyalogló fiatal, 17 éves fiút és elgázolta. Az autót egy füzesabonyi nő vezette, aki a baleset után azonnal megállt, segítséget hívott és maga is segíteni próbált a szerencsétlenül járt férfin, de az életét már nem tudta megmenteni.

Tragikus hirtelenséggel elveszítettünk egy játékost , egy barátot ! Isten Veled ! 😥Kolompár Róbert 2000-2018

Közzétette: Poroszló SE – 2018. június 10.

A Poroszló SE közösségi oldalán gyászolja játékosát, és kedden 18 órától megemlékezést tartanak a sportpályán az elhunyt labdarúgójuk emlékére.

A fiatal labdarúgót a csapattársai azok után gyászolják, hogy egy héttel ezelőtt még együtt ünnepelték a bajnoki címüket, amiből a játékos 17 góllal vette ki a részét.

(Heol.hu/Tények)

Nyugodjék békében!