A visontai vendégjáték során markazi illetőségű, ám hazai drukker vett elégtételt markazi játékoson, miután a játékvezetői hármas hibái gerjesztették a kedélyeket, majd végül sörrel locsolták le a helyi nézők az asszisztens hölgyet – írja a heol.hu. Egészen röviden ezt történt a bajnokcsapat otthonában botrányos véget ért szomszédvár elleni szezonzárón. Visontán a Markaz-Halmajugrával szembeni derbi jelentette a idény utolsó mérkőzését, ahol a 4–2-es hazai győzelmet megelőzte jó néhány, említést érdemlő esemény. A helyzet megvilágításra a markaziak elnökségi tagját kértük.

A kiindulópontot az jelentette, amikor 2–2-es állásnál Koroknai Ágnes asszisztens beintésére Molnár László játékvezető nem adta meg a teljesen szabályos körülmények között esett gólunkat – idézte vissza a történteket Hatalyák Zoltán. – Később aztán, egészen pontosan a 67. percben a visontaiak ugyanilyen helyzetet követően érték el negyedik találatukat, amit viszont gólnak ítélt a sípmester. Ezt a döntést nem hagyta szó nélkül játékosunk, Fehér Gyula, aki odament Koroknai sporttárshoz reklamálni.

Erre fel a korlát mögül a játéktérre lépett két markazi illetőségű néző, akik közül az egyik megütötte a játékosunkat. Talán két-három perc lehetett hátra, amikor azt láttuk, hogy a helyiek közül az egyik néző nemes egyszerűséggel sörrel lelocsolja az asszisztens hölgyet

tette hozzá Hatalyák.  –  Ez sem volt azonban elég ahhoz, hogy idő előtt érjen véget az összecsapás. Ment minden úgy, mint előtte. A lefújást követően aztán elnökünk, Budai Gábor felé is ütött az egyik markazi illetőségű, Visontának szurkoló személy. Borzasztóan sajnáljuk, hogy idáig fajult a helyzet, mert egyébként a pályán a két csapat jó meccset játszott egymással, a bírói ítéletek viszont jelentős mértékben okolhatók azért, hogy botrányos jelenetekre került sor.