Korábban beszámoltunk róla, hogy a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Egervári Sándornak agyvérzéses stroke-ja volt, amelynek következtében a bal oldala megbénult. A 68 éves szakember állapotával kapcsolatban akkor a család közleményt adott ki.

Édesapánknak hétfő reggel agyvérzéses stroke-ja volt, természetesen bízunk és hiszünk a felépülésében. Köszönjük, hogy rengetegen aggódnak érte, és szeretnék, hogy a lehető leghamarabb meggyógyuljon ‒ szólt a rövid közlemény.

A legfrissebb sajtóhírek szerint örömteli módon javul Egervári állapota, amiről a korábbi 57-szeres válogatott játékos, Halmai Gábor számolt be a Bors szombati lapszámának.

Többször jártam már nála a Flór Ferenc kórházban. Sándor már mélyen végigalussza az éjszakáit. Többször megkért arra, amit persze teljesítek is, hogy masszírozzam meg a lábát, kezét, hátát, tudniillik ezekbe a testrészeibe fokozatosan tér vissza az élet. Hangulata javul, a minap már azt ecsetelte nekem, „Gabi, ezen a hétvégén ugyan még nem vívunk Pomázon megszokott lábtenisz-meccset, de hidd el, közeledik már annak is az ideje” ‒ mondta a Borsnak Halmai, aki hozzátette, nem tud semmi közelebbit, hogy mikor engedik haza a kórházból Egervárit.

Halmai úgy tudja, várhatóan Budakeszin folytatódik majd az exkapitány rehabilitációja.