A Gyöngyöshalász-Gyöngyöstarján megyei I. osztályú U19-es mérkőzés 0–2-es állásnál azért szakadt félbe a hétvégén, mert olyan eseménysor történt néhány pillanat alatt, ami inkább brutális akciófilmbe való, mint sem futball pályára.

Történt, hogy az 55. percben kiállított hazai játékos, Oláh Máté miközben vonult le a pályáról, egy támadóval találta szembe magát. A nézőtérről a játéktérre beugrott néző a megyei lap információi szerint a tarjániak egy héttel korábban kiállított, emiatt ezúttal eltiltását töltő játékosa, Baranyi Roland volt. Az egyébként gyöngyöspatai illetőségű futballista nekiesett Oláh Máténak, akit nemcsak megütött, de meg is rúgott. Ennek következtében a sértett eszméletét vesztette, mentőt kellett hívni hozzá, és jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

– A nézőt le kellett fogni, és megnyugtatni, majd értesítettük a rendőrséget is – mondta a heol.hu-nak Szabó Gyula, a Gyöngyöshalász SE elnöke. – Az esetnek nem volt előzménye, nyugodt mederben zajlott a mérkőzés, nem tudjuk, mi váltotta ki ezt az egészet a fiatalemberből.

A 15 éves gyöngyöspatai fiú ellen nyomozás indult.