Különleges közleményben tudatta a megye I-et megnyerő Nagykanizsa elnöke, Kovács Tamás, hogy az eredeti tervektől eltérően mégsem Mészáros Ferenc vezeti majd a csapatot az NB III-ban. Az okok: a tréner túlságosan is profi szemléletű volt.

– Az FC Nagykanizsa elnöksége nevében tájékoztatom Önöket, hogy annak ellenére, hogy Mészáros Ferenccel megállapodtunk a felnőtt csapat vezetőedzői munkájáról, a részletes együttműködés kialakítása során

olyan eltérések jöttek elő az általa képviselt magas szintű szakmai elhivatottság, professzionális mentalitás miatt, ami jelenleg még meghaladja egyesületünk lehetőségeit.

Ezért közös akarattal úgy döntöttünk, hogy nem foglaljuk írásba a szóban megkötött szerződést. Az elnökségnek elkötelezett célja volt, hogy továbbra is olyan edzőt hozzon a csapat mellé, aki felsőbb osztálybeli tapasztalatokkal rendelkezik. Az elmúlt héten az edzéseket Bene Gábor kollégánk vezette le, akinek ezúton is köszönjük a segítségét! A mai naptól a felnőtt csapatot Barna László irányítja. Az edzővel párhuzamosan folyamatosan dolgozunk a játékoskeret kialakításán is, annak érdekében, hogy a felsőbb osztályban egy stabil középcsapatként tudjunk szerepelni – írta Kovács Tamás a klub Facebook-oldalán közzétett közleményben.