Súlyos balesetet szenvedett autójával a Mórahalom NB III-as labdarúgócsapatának egyik játékosa csütörtökön. Hazafelé tartott, amikor a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vonat Új-Kishomoknál elsodorta a gépjárművét. A delmagyar.hu szerint a vonat több tíz méteren át tolta maga előtt az autóját.

A sportoló segítségére mentőhelikopter érkezett, amely a szegedi új klinika intenzív osztályára szállította, ahol órákon át műtötték, és igyekeztek stabilizálni az állapotát.

A Facebookon közzétett bejegyzés szerint Fábián Imre szenvedett súlyos sérüléseket. Ismerősei azt írják, hogy irányított véradásra lenne szükség. A 33 éves játékos rengeteg vért vesztett, állapota kritikus. Minden város véradó állomásán adható vér.

Íme az szükséges adatok:
Név: Fábián Imre
Szül.ideje: 1984.05.05.
Anyja neve: Benczédi Zsuzsanna
Taj szám: 039684442
Vércsoport: 0 Rh pozitív
SZTE Intenzív osztály

Fábián Imre a 11-es számú mezben.

A Mórahalom 16 órától a labdarúgó NB III Közép csoportjában Tiszakécskén lép pályára. A szakvezetés egyeztetett a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, illetve a csapat is megbeszélte a történteket, és abban maradt minden érintett fél, hogy lejátssza a mérkőzést a Mórahalom.

– Tartjuk a kapcsolatot egymással, folyamatosan próbálunk friss információkat hallani a játékosunkról, és persze küldjük neki az erőt, hogy javuljon az állapota – nyilatkozta delmagyar.hu-nak Magyar György, a Mórahalom játékos-edzője.