Alig telt el több mint egy hét az NB II utolsó fordulója óta, a bajnok Zalaegerszeg rohamtempóban alapozza meg az élvonalbeli keret gerincét. Azok után, hogy a zalaiak az előző héten bejelentették, hogy a csapatkapitány, Babati Benjámin, valamint a másik alapember, Kocsis Gergő is meghosszabbította egy évvel a szerződését, ezúttal újabb fontos embert sikerült maradásra bírni.

A ZTE FC a hivatalos oldalán jelentette be hétfő délután, hogy Grumic Miroslav kék-fehérben folytatja az NB I-ben is, új szerződése 2020 nyaráig szól.

– A feljutás után egyértelmű volt, hogy maradni szeretnék, és az NB I-ben is a Zalaegerszeg színeiért akarok küzdeni – mondta Grumic a szerződéshosszabbítás után. – Az élvonalban is jó játékkal és győzelmekkel szeretnénk majd megörvendeztetni szurkolóinkat, amihez természetesen én is minél jobb játékkal szeretnék hozzájárulni.

Grumic tavaly júniusban került a Szombathelyi Haladásból Zalaegerszegre, a tavaszi szezonban 14 meccsen két gólt lőtt és két gólpasszt adott.

Legfontosabb találatát a Gyirmót elleni, idegenbeli rangadón szerezte, ahol az ő góljával szerzett vezetést a ZTE az első félidőben, ezen kívül a csapata bajnoki címét matematikailag is bebiztosító, Budafok elleni 4-1-es siker alkalmával vette be az ellenfél kapuját – írja a ztefc.hu.