Sorsdöntő mérkőzést játszik hétfőn 20.00-tól a Diósgyőr hazai pályán a Soroksár ellen, a borsodiaknak mindenképpen győzniük kell, hogy három pontra megközelítsék a második helyezett Kecskemétet, és életben tartsák feljutási reményeiket. Az utolsó fordulókat és a hétfői összecsapást így várja Dragan Vukmir vezetőedző.

– Tisztában vagyunk a programmal, tudjuk, hogy győzelmi kényszerben játszunk, de számunkra most csak a Soroksár elleni találkozó létezik, azt kell mindenekelőtt megnyerni – kezdte Vukmir a dvtk.eu-nak.

A tréner arról is beszélt, hogy a múlt héten Molnár Gábor és Horváth Zoltán is kikerült a keretből, mindketten csak a tartalékcsapattal edzenek.

Mindkét játékos posztján több olyan alternatíva is rendelkezésre áll, akik pótolni tudják őket. Ennek a hétnek az egyik legfontosabb feladata az volt, hogy megtaláljuk ebből a szempontból is a legjobb megoldást. Két új játékos kerül be a kezdőcsapatba, akik biztosan extra motivációval lépnek majd pályára.

Biztos vagyok abban, hogy be akarják bizonyítani, eddig is több játéklehetőséget érdemeltek volna, mert a csapat hasznára vannak, és szeretnének megragadni a kezdőben.

A klubhonlap szerint az biztos, hogy Könyves Norbert és Eppel Márton még nincs tökéletes állapotban, így ők nem tudják végigjátszani a találkozót. Vukmir az eddigieknél harcosabb felfogást akar látni csapatától.

Bátor játékot várok a csapattól, illetve legutóbb túlságosan puhán játszottunk. Keményebben kell odalépni, mert ugyan soha nem kértem senkitől durva játékot, de harcosabb felfogást mindig.

Ezen kívül többet kell dolgozni, és jobban kell akarni a sikert, csak az hozhatja meg az eredményt. Hazai pályán a saját közönségünk előtt dominálni kell, és csak a három pont lehet a célunk. Az élet maga a küzdelem, a foci is erről szól. Nem szabad sosem feladni, és ha így állunk hozzá, akkor annak meglesz az eredménye. Bizakodó vagyok, nekünk meg kell nyerni mind a három bajnokit, és majd a végén meglátjuk, az mire elég – zárta Dragan Vukmir.

Révész nekiment az MLSZ-nek: “Félreinformálják a médiát és a közvéleményt. A fele sem igaz, amit ők mondanak” – belefáradt az NB I-es sportigazgató