Miroslav Grumic kisvárdai korszaka alighanem véget ér: a Balmazújváros elleni NB II-es rangadón (0-1) piros lapot kapott támadó teljesítményével eddig sem volt elégedett Révész Attila szakmai igazgató, akinek mostanra lett “elege” a 32 éves játékosból.

A mérkőzést centerposzton kezdő Grumic korán besárgult, majd amikor már érett a cseréje, és Rajczi Péter az első félidő végén elment melegíteni, akkor könyöklésért a kiállítás sorsára jutott.

Grumic helyére jött volna Rajczi, de a csatár fegyelmezetlensége miatt változott a forgatókönyv – utalt erre a szakvezető a klubhonlapon. – Ez volt az első kiállításunk a bajnokságban, a mi játékosainkra nem jellemzőek az ilyen megmozdulások. Nem titok, Grumicsnak már elő volt készítve a szerződésbontása, ez a folyamat felgyorsulhat a napokban. A csatár szezonja siralmasra sikeredett, a jelek szerint ő már csak levezetni jött hozzánk. Vezessen le máshol, de ne itt!

 

A korábban Kaposváron, Pécsen és Diósgyőrben is szerepelt Grumic a nyáron igazolt Kisvárdára, de nem tudott nagy segítségére lenni csapatának: 15 mérkőzésen csak 2 gólt szerzett, összesen 943 percet a pályán töltve.