Honlapunk úgy értesült, hogy Szűcs Mihály, a Ferencváros BL-csapatának tagja, a Soroksár jelenlegi klubigazgatója már tárgyalt a Nyíregyháza vezetőivel, de egyelőre az sem zárható ki, hogy anyaegyesülete, az FTC, számítana szolgálataira. A nyírségiek Véber György vezetésével az NB II 10. helyén állnak.

Mindezt erősíti a Soroksár mai hivatalos közleménye, mely szerint “öt év után távozik a Soroksár SC-től Szűcs Mihály, akinek vezetésével minden idők legjobb szereplését tudhatta maga mögött a klub a 2016-os naptári esztendőben.”

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}

A leköszönő klubigazgató a soroksarsc.hu-nak nyilatkozott a váltásról, valamint arról, hogy egy jobb ajánlat miatt nem hosszabbítja meg szerződését.

– Szinte hihetetlen, hogy elrepült ez az öt esztendő. Mikor 2012 nyarán átvettem a klub szakmai irányítását, még a hat csoportos NB III középcsapata volt a Soroksár SC, ma pedig a bajnoki címért küzdünk a húsz csapatos NB II-ben. A szerződésem 2017. március 31-én lejár, s bár marasztaltak, hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, nem hosszabbítom meg. Nem tagadom, ebben nagy szerepe van annak is, hogy olyan felkérést kaptam egy másik klubtól, mely előrelépést jelent számomra. Március végéig maradok, ahogy eddig, úgy a továbbiakban is mindent megteszek a sikeres szereplésünk érdekében, s hogy rendezett viszonyokat hagyjak utódomra.