Osváth Attilának egy évvel korábban a bal csuklója eltört, amin három hete egy korrekciós műtétet hajtottak végre, ami tökéletesen sikerült. Pár napja már könnyített gipsz került kezére, így ez sem akadályozza, hogy részt vehessen az intenzív edzéseken a Vasasnál.
„Nem voltam nyaralni sehol. Otthon a szüleimnél tartózkodtam Balatonfüreden. Pihentem és minden nap intenzíven edzettem, hogy mind fizikailag, mind pedig mentálisan rendben legyek. Nagyon hiányzik már a az éles játék. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy meggyőzzem Oenning mestert, hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak, és idővel visszaverekedjem magam először az U21-es, majd a felnőtt válogatottba” – nyilatkozta a játékos a Vasas honlapjának.

A fiatal szélső védő a múlt év októberében még tagja volt a Feröer-szigetek (október 8.) és Görögország (október 11.) elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott szűk keretének, majd 2015. október 24-i Újpest elleni idegenbeli mérkőzésünkön elülső és oldalsó térdkeresztszalag-szakadást szenvedett. A november 30-án elvégzett műtét jól sikerült, komplikáció nem lépett fel.