Hivatalos oldalán jelentette be a másodosztályban szereplő Vasas, hogy leigazolta a DVTK-tól távozó rutinos kapust, Ivan Radost. A magyar-horvát kettős állampolgárságú játékossal egy évre szóló szerződést kötöttek az angyalföldiek, ez kölcsönös egyetértés esetén további egy évvel meghosszabbítható.

Domonyai László klubigazgató a következőket mondta a 35 éves kapus szerződtetéséről a klubhonlapon.

– Minden csapatrészben erősíteni kívánjuk a csapatunkat, ezért egy tapasztalt, NB I-es szintű kapust is kerestünk az új szezonra. Ivan Rados hosszú évek óta Magyarországon él, magyar állampolgár és profi mentalitásával, megbízható teljesítményével elismert kapusa lett az NB I-nek.

Ivan Rados a szerződés aláírását követően elárulta, hogy komoly tervekkel érkezett az NB II-es együtteshez.

– Nagyon örültem a Vasas megkeresésének, hiszen egy nagy múltú klubról van szó. Komoly tervekkel érkeztem, nagy segítségére akarok lenni a csapatnak a céljai elérésében, azaz a feljutás kiharcolásában.

Ez egy nagy kihívás, motivációt jelent a számomra is, hogy újra az NB I-ben szerepelhessek.

Sok fiatal játékos van a keretben, bízom benne, hogy a rutinommal és az elszántságommal hasznos tagja leszek a csapatnak a pályán és az öltözőben is. Balajti Ádám korábban már volt a csapattársam, őt személyesen is ismerem, de mivel régóta játszom már Magyarországon, így a többiek sem ismeretlenek a számomra.

Rados 2010 tavaszán érkezett Magyarországra, és kilenc éven keresztül volt a DVTK játékosa, korábban megfordult Horvátországban az NK Zagreb, az NK Samobor, a HSNK Moslavina, a HASK Zagreb és a Croatia Sesvete együtteseinél is.