Bősz Levente már több edzőmeccsen is szerepet kapott a Vasasnál, védéseivel bizonyította, hogy erőssége lehet újjáalakuló együttesnek. A 24 éves kapus legutóbb Dunaújvárosban védett, de megfordult Németországban, Diósgyőrben és Újpesten is.

Nagyon jól érzem magam a klubnál, az első pillanattól kezdve, ahogy csatlakoztam a kerethez. Amikor felmerült a lehetősége annak, hogy esetleg a Vasashoz kerülhetek, azonnal tudtam, hogy itt szeretnék focizni.

Számomra ez egy patinás klub, amelynél azt érzem, jó csapat van kialakulóban. Nagyon tetszik, hogy egy folyamatosan erősödő keretet látok magam körül, a vezetők és a szakmai stáb is azt szeretné, ha napról napra jobbak lennénk.

Azt szokták mondani, az edzőmeccsek eredménye nem fontos, de szerintem igenis lehet belőlük következtetni: az utóbbi napokban megvertük a megerősödött MTK-t, nagyon biztosan nyertünk az NB II egyik stabil csapata, a Soroksár ellen, míg egy nagyon szoros 90 percet vívtunk egy cseh élvonalbeli klubbal. Ellenük én álltam a kapuban, úgy érzem, jól ment a védés, természetesen szeretnék minél több lehetőséget kapni a folytatásban.

Két évre írtam alá a klubhoz, én is reménykedek abban, hogy a második szezonomban már egy NB I-es kerethez tartozhatok

– mondta az U21-és válogatott Bősz a vasasfc.hu-nak.