A vasárnapi tavaszi rajt előtt szurkolói ankétot tartott a Vasas FC az Illovszky Rudolf Stadion Baróti Lajos VIP termében, ahol Nagy Miklós klubigazgatóval, Domonyai László általános igazgatóval és Bene Ferenc vezetőedzővel, illetve a Vasas FC téli igazolásai közül Jova Leventével és Feczesin Róberttel találkozhattak a szurkolók – derül ki a vasasfc.hu beszámolójából.

Az ankét elején Markovits László, az anyaegyesület elnöke elmondta, nagyon örül annak, hogy a Vasas SC közvetítőként főszerepet tudott vállalni abban, hogy a klubhoz ezer szállal kötődő új tulajdonosok kerültek a felnőtt labdarúgás élére, akikkel nagyon korrekt és őszinte a viszonyuk. Hozzátette, az új tulajdonosok garanciát jelentenek az egyesület elnökségének arra, hogy jó kezekben van a Vasas FC, és minden lehetőség adott, hogy a közeljövőben ismét NB I-ben szerepelhessen a csapat.

Nagy Miklós klubigazgató – szurkolói kérdésekre válaszolva – beszélt a Vasas Kubala Akadémián másfél év alatt végbement pozitív változásokról, az államilag elismert akadémiai minősítés fontosságáról, de érintette a Vasas FC átigazolási politikáját és klubstratégiai kérdéseit is. Ezt követően a klubnál betöltött sportigazgatói szerepéről nyilatkozott, melynek során kihangsúlyozta, hogy operatív vezetőként a hét minden napján – és minden területen – jelen van a Vasas FC életében, illetve

ugyanazt a profi mentalitást és a korábban bevált módszereket alkalmazva dolgozik, melyek az üzleti szférában és az akadémián is egyaránt működőképesek, sőt sikeresek.

Bene Ferenccel és a játékosokkal leginkább szakmai témákban folyt a beszélgetés, mely az őszi időszak negatív teljesítménye mellett a tavaszi szezonnal szemben megfogalmazott várakozásokat egyaránt érintette.