Eseménydús időszakon van túl a Vasas, amely a nyári átigazolási időszakban többek között az előző idény NB I-es gólkirályát, Radó Andrást is szerződtette.

A klub szurkolói ankétján Bene Ferenc vezetőedző elmondta, a csapat felkészülése nem volt zökkenőmentes, sok olyan támadójuk van, akik egy-egy hetet, vagy két-három napot kihagytak, illetve akadnak olyanok is, akik családi okok vagy sérülés miatt nem tudnak pályára lépni az első fordulóban.

A csakfoci.hu információi szerint Radó András lesz az egyik ilyen hiányzó, aki különös ok miatt hagyja ki a vasárnapi, Kolorcity Kazincbarcika elleni szezonnyitó bajnokit.

Az előző kiírás gólkirálya az esküvőjét tartja a hétvégén, ezért nem játszik majd.

A történethez hozzátartozik, hogy a játékos még a szerződéskötést megelőző tárgyalások során előre jelezte az eseményt, kérését a vezetők el is fogadták, így “igazoltan” lesz távol a vasárnapi meccsről.

Radó egyelőre csak a Balatonfüred ellen, 5-1-re végződő főpróbán játszott, miután csereként állt be a második félidőre. Az első angyalföldi góljára még várniuk kell a Vasas-szurkolóknak.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: