A Vasas már a biztos feljutás, valamint annak a tudatában léphetett pályára, hogy amennyiben legalább egy pontot szerez, bajnoki címet ünnepelhet az NB II-ben a Haladás elleni idegenbeli bajnokin.

Az első lehetőségeket a Vasas alakította ki: a 10. percben Hinora lőtt a bal sarok mellé, a 20.-ban Berecz léc alá tartó bombáját tolta a léc fölé Verpecz.

Ezután a hazaiak is egyre veszélyesebbek lettek. A 27. percben Tóth Milán lépett ki, majd egy csel után 22 méterről, laposan lőtt, pár percre rá Holdampf próbálkozott kemény, távoli kísérlettel, mindkétszer védett Jova. Majd a Tóth-Holdampf-Doktorics összjáték végén utóbbi lőtt közelről, nagy helyzetben fölé.

A második félidő első negyedórájában inkább a Hali volt aktív, ez elsősorban labdabirtoklásban és egy Németh Milán-lövésben mutatkozott meg, utóbbit fogta a vendégek kapusa.

A 60. percben Kuttor Attila hármat cserélt, ezzel próbálta meg felrázni csapatát. De ismét a hazaiaknak volt lövésük, amelyet Otigba kézzel blokkolt a 16-oson belül, a játékvezető viszont nem adott 11-est.

Otigba aztán az ellenfél 16-osán belül is veszélyes tudott lenni, léc alá tartó fejesét védte Verpecz. Majd szintén a Hali kapusa védett nagyot Hinora remekül kapura tekert szabadrúgásánál, az utolsó percekben pedig Németh mentett óriásit a kapu torkában.

a két csapat így végül 0-0-s döntetlent ért el. Ez azt is jelenti, hogy a Vasas NB II-es bajnoki címet ünnepelhet, és biztosan aranyérmesként jut fel az élvonalba.

NB II, 35. forduló

Haladás-Vasas 0-0