A Vasas a bennmaradás szempontjából sorsdöntő hetek elé néz, és a vezetőség úgy döntött, hogy azok a szurkolók, akik belépőjegyet vásároltak a május 19-i, szombati Vasas-Videoton bajnokira, azok egy kiváltandó tiszteletjeggyel, ingyen tekinthetik meg a május 27-i, vasárnapi Haladás elleni mérkőzést.

Fontos információ viszont, hogy a Vasas-Videoton jegyet meg kell őrizni. Valamint a jövő héten a Vasas FC Fáy utcai irodájában a későbbiekben meghatározandó – elővételi időpontok valamelyikében a Vasas – Videoton jegy felmutatásával egy tiszteletjegyet kell igényelni – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Átvételi pontok

 

Aki nem tud a jövő héten az elővételi időpontokban elmenni a Fáy utcai Vasas FC irodájába, az a május 27-i (vasárnapi!) Vasas – Haladás meccs előtt az ismert Megyeri úti hazai pénztárak valamelyikében a Vasas-Videoton jegy felmutatásával is igényelheti a tiszteletjegyet!

A forgókapus beengedő rendszer miatt -, a Vasas – Videoton jegy önmagában nem jogosít fel senkit sem arra, hogy a Vasas – Haladás találkozóra beléphessen, az csupán a kiváltott ingyenes tiszteletjeggyel lehetséges!