Az első félidőben 14 perc alatt két gólt is szereztek a házigazdák – előbb Tóth, majd Doktorik talált be Bánfalvi kapujába. A folytatásban mindkét kapu előtt alakultak ki helyzetek, Janso lövése vágódott szögletre, nem sokkal később egy beadás után Litauszki fejese szállt a kapu fölé. A játékrész felét átlépve Adayilo lövését védte Bánfalvi. Három perccel később Murka visszagurítása után Köböl próbálkozását szögletre mentették a védők.

Fordulás után élénkebben kezdett a Vasas, helyzetet dolgozott ki, de rendre a hazaiak tisztáztak. A 67. percben újabb gólt szereztek a hazaiak – egy bal oldali beadás után Tóth a hosszú saroknál balra mozduló Bánfalvi mellett a kapu közepébe fejelt.

A hajrában az angyalföldiek újra átvették az irányítást, aminek meglett az eredménye – a 83. percben egy jobb oldali szöglet után Kalmár 8 méterről fejjel szépített.

Felkészülési mérkőzés, Révkomárom

KFC Komárno-Vasas 3-1 (Tóth G. 9., 67., Doktorik 14., ill. Kalmár 83.

KFC Komárno: Leckési – Janso, Szöcs, Adayilo, Domonkos – Krela, Vajs (Olen 78.), Pinte – Doktorik, Saláta, Tóth G. (Koller 89.)

Vasas: Bánfalvi – Szivacski, Ujvárosi, Litauszki, Kiss-Szemán (Kalmár 60.) – Viczián (Gál 69.), Kovács M., Kleisz (Farkas 60.) – Szedlár (Kapornai 60.), Murka, Köböl