Két tizenegyesgyanús szituációval indult a találkozó, előbb Királyt lökték el, majd Hajdút rúgták fel a tizenhatoson belül, ám mindkét esetnél néma maradt a játékvezető sípja. Besét nem igazán tették próbára a szlovákok, a 17. percben magabiztosan védett egy lövésszerű beadást, majd a 40. percben kellett jó ütemben kivetődnie, amikor az egyik támadó szöktette magát a tizenhatoson belül – írja a vasasfc.hu.

Amikor pedig már úgy tűnt, hogy gól nélkül ér véget az első játékrész, tizenegyeshez jutott a Vasas, miután Murka lábát elhúzta a kapus. A labda mögé Balajti állt, aki pedig a jobbra vetődő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtt (0-1). Kis híján megduplázhatta volna az előnyét a Vasas a szünet előtt, de egy balról érkező labdát Hajdú öt méterről fölé lőtt.

A fordulás után Murka pillanatai következtek, a szélső előbb a sorfalról levágódó labdát lőtte kevéssel a bal kapufa mellé, majd az 56. percben Szatmárival kényszerítőzött, de kísérlete fölé szállt. A második félidőben sem forgott veszélyben az angyalföldiek győzelme, végig közelebb álltak a második gól megszerzéséhez, de végül maradt az egygólos Vasas győzelem.

Felkészülési mérkőzés (Dunaszerdahely):

Spartak Trnava – Vasas 0-1 (Balajti 44. – büntetőből)

Vasas: Bese – Szivacski, Talabér, Kelemen, Hajdú – Murka, Kovács, Borbély, Szatmári – Király, Balajti, Bévárdi.

Csereként pályára lépett: Lakatos, Rétyi, Hrepka, Birtalan, Szilágyi, Varga D., Tóth K.