Pénteken Komáromban 3-1-es vereséget szenvedett a másodosztályú Vasas, szombaton pedig újabb edzőmérkőzés várt Bene Ferenc csapatára. A meccs nem kezdődött szerencsésen az angyalföldiek számára, egy topolyai szöglet után Tóth megsérült, ám rövid ápolás folytatni tudta a játékot. A hazaiak a következő percekben folyamatosan nyomás alatt tartották a szerb kaput: Vernes, Feczesin és Hinora előtt adódtak lehetőségek, azonban találat nem született.

A 29. percben a Topolya is próbálkozott, Szilágyi 20 méterről laposan megcélozta a hazaiak kapuját, de Rados biztosan fogta meg a középre tartó labdát. Öt perccel később viszont már Feczesin-Pekár-Feczesin volt a labda útja, utóbbi 22 méterről középről, laposan a jobb alsó sarok felé lőtt, de Jorgic védett. A mérkőzés első góljára a 38. percig kellett várni – Feczesinnel szemben történt szabálytalanság, a büntetőt a támadó magabiztosan értékesítette (1-0) – számolt be a vasasfc.hu.

A második félidő elején tovább növelte előnyét a Vasas – jobbról laposan érkezett be a labda, az érkező Feczesin pedig 3 méterről a kapu közepébe gurított (2-0). Az 52. percben egymás után két szögletet végzett el a Topolya, de a hazaiak felszabadítottak, ám nem sokkal később Duronjic a 11-es pontnál megtartotta a labdát, majd fordulásból a felső lécet érintve a hálóba bombázott, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés, Illovszky Rudolf Stadion

Vasas-Topolya (szerb I. osztály) 2-1 (Feczesin 38., 48. ill. Duronjic 59.)

Vasas: Rados – Terbe (Viczián 75.), Csató, Tóth B., Silye (Kalmár 63.) – Hidi M (Gál 83.) – Hinora, Szatmári (Kleisz 75.) – Vernes (Szedlár 75.), Feczesin (Kapornai 83.), Pekár (Balajti 63.)

Topolya: Nemanja – Varga, Ponjevic (Babic 77.), Antonic (Lukic 46.), Skopljak – Tormanovic, Tumbasevic (Santrac 77.), Duronjic  (Eleven 90.) – Banjac (Djuric 68.), Siladij, Dostanic (Balaz 46.)