Csütörtökön hivatalossá vált, hogy Feczesin Róbert, az OTP Bank Liga góllövőlistáját vezető újpesti csatár a Vasasnál folytatja pályafutását.

A 33 éves támadó 2019 nyarán tért vissza Újpestre, 12 bajnoki mérkőzésen 8 találatot szerzett, mellyel jelenleg első az NB I-es mesterlövészek listáján. 2019 szeptemberében a magyar labdarúgó-válogatottba is meghívót kapott hosszú idő után Marco Rossi szövetségi kapitánytól.

– Komoly fegyvertényként értékelem, hogy az NB I-es góllövőlista vezetője elfogadta az ajánlatunkat és mától a Vasasban folytatja pályafutását. Feczesin Róbert személyében jelentős élvonalbeli, illetve nemzetközi tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítettünk. Bár a jövő csapatát építjük a Vasasnál, de emellett a jelenre, a közeljövőre, az eredményességre és mindenekelőtt szurkolóink kiszolgálására is gondolnunk kell, akiket szeretnénk látványos támadófutballal és Vasas-gólokban gazdag mérkőzésekkel megörvendeztetni – nyilatkozta Nagy Miklós, a Vasas FC klubigazgatója a csatár megszerzéséről.

A támadó az Újpest FC ciprusi edzőtáborából kifejezetten azért utazott vissza Magyarországra, hogy 3 és fél éves szerződését aláírja – tette hozzá a vasasfc.hu.

– Tisztában vagyok azzal, hogy a klubnál milyen pozitív folyamatok történnek és ezért is fogadtam el a Vasas ajánlatát. Nagyon régről ismerem a klubot, hiszen 2 évet már eltöltöttem az utánpótlásban. Nagyon motivált vagyok a jövőre nézve és mindent meg fogok tenni a Vasasért. Szeretnék mindenben segítséget adni a fiataloknak és átadni a tapasztalataimat. Nagyon nehéz fél év elé nézünk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való – mondta Feczesin Róbert.