Remili Mohamed góljával egészen a hajráig vezetett a listavezető Vasas a régi Illovszky Rudolf Stadion búcsúmeccsén, a Videoton elleni rangadón. Az angyalföldiek rutinos támadója így élte meg a szombati találkozót:

Amit mindenképpen ki szeretnék emelni, hogy a stadionbúcsúztató, az előzményeivel, minden körítésével együtt úgy zajlott le, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, ahogyan egy ilyen érzelemdús eseménynek le kell zajlania. Előtte pontosan ilyen hangulatot képzeltem el. Elképesztő érzés volt mindezt átélni. A rengeteg néző és az a fergeteges szurkolás, felejthetetlen marad számomra. Nagyon jó lenne, ha majd az új stadionban is legalább ilyen sokan látogatnának ki rendszeresen. De szurkolóink nagyon megadták a módját ennek az utolsó meccsnek – mondta a vasasfc.hu-nak.

Remili a góljáról is bővebben nyilatkozott:

Bár a rúgómozdulatom a hosszú sarok felé irányult, ami miatt Kovácsik a bal sarok felé mozdult el, éppen ezért tudatosan a rövid sarok felé rúgtam a labdát és sikerült. Ez a gól számomra óriási jelentőségű, mert egyrészt hosszú gólcsendet tört meg, másrészt az első gól mindig meghatározó, főleg egy ilyen erős csapat ellen. A legszebb azonban az lett volna, ha ténylegesen is az én gólom az utolsó, de Vasas-gólként mindenképpen az. Nagyon remélem, hogy a következő fordulóban ennek lesz folytatása.