Az NB I állása – itt!

– Nagyon jó beadást kaptam Hangya Szilvesztertől, de az egész csapat jól teljesített a mérkőzésen – kezdte Pavlov a vasasfc.hu-nak. – A Haladásnak alig volt helyzete, ami a védekezésünk érdeme is, illetve középen elég sokan robotoltak a fiúk a sikerért. Elől több gólszerzési alkalmat kialakítottunk, a szurkolók is láthatták, hogy meg akartuk nyerni a mérkőzést. Annak persze örülök, hogy nekem sikerült gólt szereznem, de ez a többiek nélkül nem jöhetett volna össze. A győzni akarást pedig visszük magunkkal a Honvéd elleni idegenbeli mérkőzésre is, ahová remélem sok száz szurkolónk kísér majd el.

A Vasas két éve az utolsó fordulóban maradt bent, a második gólt Pavlov szerezte

Őszintén szólva nem foglalkoztat különösebben, hogy mi történt két éve. Bár vannak párhuzamok, de sok dolog és tényező változott ahhoz képest, ami akkor volt. Nem szabad kiindulni abból, még ha az akkori végeredményt most is elfogadnánk.

– Inkább a mostani csapategységből akarok kiindulni, az fontosabb. A célom most nem is lehet más, mint segíteni a Vasast abban, hogy az első osztályban maradjon. Ez pedig a többiekre is tökéletesen igaz.

Pavlov NB I-et érő gólja az MTK ellen: