1400 méteres magasságban edzőtáborozik a Vasas: "Látom az akaratot és az elszántságot"

A Vasas vezetőedzője, Szanyó Károly elmondta, a reggeli futás mellett napi kétszer edzenek az ausztriai edzőtáborban, ahol az új játékosok gyors beépítése is a cél.
Csakfoci Admin 2019. június 28., péntek 10:25
A Vasas vezetőedzője, Szanyó Károly elmondta, a reggeli futás mellett napi kétszer edzenek az ausztriai edzőtáborban, ahol az új játékosok gyors beépítése is a cél.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 28., péntek 10:25

Az ausztriai Mönichkirchenben készül az új idényre a Vasas labdarúgócsapata.

- Minden igényt kielégítő helyen, 1400 méteres magasságban edzőtáborozhatunk, számunkra most a munka és az edzések közti regeneráció a legfontosabb - mondta az angyalföldi klub honlapjának Szanyó Károly vezetőedző. - A srácok maximálisan odateszik magukat, látom az akaratot és az elszántságot. Reggel 6:15-kor van ébresztő, 6:45-kor futás, utána reggeli, 10 órakor edzés, amelyen fizikai gyakorlatokat végzünk, majd ebéd és délután pihenő. 17 órakor újabb edzés, amelyen főleg taktikai elemeket gyakorolunk, most a védekezésen volt a fő hangsúly.

A vezetőedző játékosai állapotáról és az edzőtábor céljairól is beszélt.

- Lakatos Csaba sajnos összeszedett egy vírust, 39 fokos láza van, ő pár napot biztosan kihagy. Kleisz Márk és Szedlár Zoltán már egyre több gyakorlatot végez, Szedlár hamarosan bekapcsolódhat a közös munkába. Az eredményes munka mellett az is a célunk, hogy a csapat minél jobban összekovácsolódjon, az új játékosok minél előbb beilleszkedjenek. Úgy érzem, hogy jó a hangulat, bízom benne, hogy a bajnoki meccseken ennek majd hasznát vesszük.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Soroksár
Szerződéshosszabbítás
Kékesi Alexander meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, így újabb 2 évre kötelezte el magát Soroksárra.
DVSC
Fiatal bekk érkezett a DAC-tól
A DVSC szerződtette a 17 éves Ferenczi Barnabást.
Tovább az összes átigazoláshoz