Az NB II-ben szereplő Nyíregyháza hivatalos oldalán jelentette be, hogy a korábbi szövetségi kapitány, Bozsik Péter lett a klub szakmai igazgatója. Feladatai közé tartozik többek között, hogy folyamatosan kapcsolatban áll az akadémiával, a klubvezetéssel, az önkormányzattal, a szövetséggel, valamint képviseli a klubot rendezvényeken, médiaeseményeken, mind az utánpótlás és mind a felnőttcsapat kapcsán.

A Nyíregyháza komoly tradíciókkal rendelkező klub, jól esett a megkeresésük. Örömmel vállaltam a munkát, bízom abban, hogy tudok segíteni az akadémia és a klub közös működésében, és a jövő felépítésében – mondta Bozsik Péter a nyiregyhazaspartacus.hu-nak.

A szakmai munkáért a jövőben is a vezetőedző, Bozsik József felel, továbbra is az ő feladata a keret összeállítása, felkészítése, a mérkőzéseken a csapat irányítása.

Gólkirályt igazolt a Szpari

A Nyíregyháza Bozsik Péter kinevezése mellett, megszerezte a ZTE színeiben a 2015-16-os szezonban 22 találattal gólkirályi címet szerző Daru Bencét. A 24 éves támadó három évre kötelezte el magát a Szparinál.