2018 nyarán vált el a Puskás Akadémia és Pintér Attila útja, azóta pedig a korábban többek között a magyar válogatott, a Ferencváros, a Győri ETO, vagy éppen a Mezőkövesd Zsóry FC kispadján is megforduló tréner állásnélküli. A Kisalföld cikke szerint szó volt róla, hogy az 52 éves szakember újra Győrben vállal munkát, miután találkozott az ETO ügyvezetőjével, de valószínűleg ezen a télen erre már nem kerül sor.

Tárgyalásnak nem nevezném a találkozásunkat, inkább csak beszélgetésnek, ugyanis az ETO ügyvezetőjével, Soós Imrével értekeztem, nem pedig Mányi József klubtulajdonossal – mondta Pintér Attila, aki arra a kérdésre is reagált, hogy a hírek szerint szinte teljesíthetetlen feltételekkel állt elő ezen a megbeszélésen.

Semmiféle feltételt nem szabtam, csupán vázoltam, milyen irányt kellene venni ahhoz, hogy amit ígértek a szurkolóknak, azt meg tudják valósítani. Az a kérdés pedig föl sem merült, hogy ha újra az ETO edzőjeként dolgoznék, mennyi lenne a fizetésem.

Pintér hozzátette, az általa javasolt labdarúgók semmivel sem kerülnének többe, mint azok, akik napjainkban az ETO-ban futballoznak.

Javasoltam az elküldött Baracskai, Magasföldi és Koltai visszahozását, s még további hét-nyolc játékos nevét adtam meg szerződtetési szándékkal, valamint jeleztem: számítanék a fiatalokra is.

Elmondtam azt is, mivel a feljutás már messze került, ezt a fél évet az építkezésre fordítanám, arra, hogy a következő bajnokságot már egy élvonalra esélyes együttes kezdje meg.

Természetesen azoktól a játékosoktól, akik nem tudnak segíteni, el kell köszönni – jegyezte meg az interjúban Pintér, aki az utánpótlás-nevelés terén is változásokat javasolt.