TABELLA: Az NB II állása itt – kattints!

Két korábbi válogatott futballista és jelenlegi NB II-es edző, Pintér Attila (Puskás Akadémia) és Véber György (Nyíregyháza) is igen elégedetlenül értékelte csapata vasárnapi bajnokiját.

A sereghajtó SZEOL ellen csak ikszelő felcsútiak szakvezetője a helyzetkihasználás mellett a szegedi pálya állapotát sem dicsérte agyon.

Megvoltak a lehetőségeink 1-0-nál, hogy megrúgjuk a másodikat, ezekkel nem tudtunk élni. Megbüntettek aztán, hiszen az ellenfélnek helyzete sem volt, de találtak egy gólt, ami előtt óriási hibát követtünk el. Ez sajnos benne van a labdarúgásban. Az előző mérkőzéseinken ragyogóan játszottunk, egy hét alatt három találkozó kellett pályára lépnünk. Most a helyzeteinkkel nem tudtunk élni.

Nem szeretnék úgy nyilatkozni, mint Thomas Doll, de ennyit engedett a pálya egy olyan csapatnak, mint amilyen a miénk. Megpróbáltunk minden kihozni belőle.

Gratulálok az egy ponthoz a SZEOL-nak, nekünk tovább kell menni a megkezdett úton, ma is megmutattuk, hogy küzdeni tudunk és a helyzeteink is megvoltak.

 

Véber ennél sokkal keményebben kritizált, méghozzá a Szpari játékának minőségét, amely a Dorog elleni, hazai vereséghez (0-1) vezetett vasárnap. A Nyíregyháza Facebook-oldala idézte a trénert.

– Döbbenet. Vagy nem értek hozzá, és botrány, hogy mit csinálok szakmailag – bár nem akarom ezt hinni, vagy tényleg nem tudnak futballozni a játékosok, de ezt sem akarom elhinni, vagy van valami harmadik erő, de egyszerűen nem stimmel valami.

Bármit próbálunk, bármit csinálunk, bármit mondunk, süket fülekre talál. Megértem a közönséget, ezt nem lehet elfogadni! Folyamatosan csak abban bízunk, hogy majd, majd, majd, de mégsem.

Nyilván lesz a vezetőséggel egy beszélgetés, meglátjuk. 

 

 

Az összes vasárnapi eredmény egy helyen itt – kattints!