A Merkantil Bank Liga NB II 34. fordulójának vasárnapi játéknapján a Szolnok hazai pályán 1-0-ra legyőzte a III. Kerületi TVE együttesét. A vendégek szakvezetője – a korábbi magyar bajnok és válogatott szövetségi kapitány – Pintér Attila nyilatkozott a találkozó után.

Hasonló mérkőzésre számítottam, de azt nem gondoltam, hogy üres kapura sem tudunk betalálni. Négyszer sikerült jól labdát szereznünk, de nem tudtuk egy ütemben végigvinni a kontrákat, hiába gyakoroltuk. A második félidőben rendszert váltottunk, és sokat tettünk a győzelemért, ám az a baj, hogy a futballt gólra játsszák.

A hazaiak trénere, Romanek János szintén értékelte a találkozót.

– Lehet, nem látszik, de belül nagyon boldog vagyok. A mérkőzés első felében remekül játszottunk, a második félidőben viszont voltak gondjaink, de csúsztunk-másztunk a sikerért. Szerintem hatalmas dolog, hogy egy olyan csapat, amelyiket már sokan leírtak, zsinórban három meccset nyer. A játékosoknak óriási szívük van, ezt ma is megmutatták – fogalmazott a szolnokiak mestere.

Ezzel a sikerrel a Szolnok feljött a tabella 18. helyére és már csak két pont a hátránya – a már bennmaradást érő helyén álló – Csákvár mögött. A III. Kerület a sereghajtó pozíciójából várja a vasárnapi, Pécs elleni hazai összecsapást.

Nagyon kiakadt játékosaira az NB II-es edző: “Nevetséges csapat vagyunk”