Álomszerűen kezdődött a Pécsi MFC számára az ETO elleni meccs, hiszen a 11. percben Adamcsek szabadrúgásból hatalmas gólt akasztott a bal felsőbe. A 3 000 néző előtt megrendezett találkozón a 37. percig egyik csapat sem tudott igazán veszélyes helyzetet kialakítani, ekkor Priskin tűnt el a pécsi védő szorításában, a játékvezető büntetőt ítélt, amit a sértett magabiztosan lőtte a jobbra vetődő Helesfay mellett a kapu bal oldalába. Az egyenlítő góltól vérszemet kaptak a vendégek, és óriási nyomást helyeztek a hazaiakra, ismét Priskin volt ismét eredményes, aki Májer beadását továbbította 11 méterről a jobb alsóba.

A második félidő elején ismét aktívabb volt a Pécs. A 47. percben Adamcsek tűnt el gyanús körülmények között a győri tizenhatosán belül, a bíró továbbot intett. Az 50. percben a védők tétlenkedését kihasználva Adamcsek a kapu torkából vágta a játékszert a hálóba.

A hajrában Helesfay hatalmas bravúrral védte Priskin 5 méteres lövését. A kontratámadásból ismét Adamcsek lőhetett volna újabb gólt, ám a győri védők időben vissza tudtak zárni, így lőni sem tudott a pécsi támadó. Az eredmény nem változott, 2-2-es döntetlennel ért véget a találkozó.

Merkantil Bank Liga NB II, 3. forduló

Pécsi MFC-ETO FC Győr 2-2 (Adamcsek 11., 50., ill. Priskin 37. – büntetőből, 41.)

Pécsi MFC: Helesfay – Sági, Rácz, Preklet, Katona – Grabant, Futó, Hegedűs (Óvári – a szünetben) – Bartha – Adamcsek, Geiger (Tihanyi 80.)

ETO FC Győr: Gundel-Takács – Vári, Lipták, Temesvári, Fejes – Vashkeba, Kiss, Múcska (Vitális 62.) – Májer M., Priskin, Király B. (Szimcsó 10., majd Vankó, 84.)