A szezon végeztével a Merkantil Bank NB II 12.helyen végző Nyíregyháza Spartacus FC kerete alaposan átalakul. A klubhonlap beszámolója szerint a mai egyeztetések után megfelelő ajánlat esetén távozhat a klubtól Harsányi Zoltán, Máté Péter, Tamási Zsolt, Tisza Tibor, Ur László és Vámos Márk, akik valamennyien élő szerződéssel rendelkeznek.

A lejáró szerződésű játékosok közül biztosan nem marad a Szpari játékosa Dvorschák Gábor, Pálinkás Gergő, Perger Bence és Törtei Tamás. Utóbbinak, a korábbi csapatkapitánynak a klub lehetőséget biztosít arra, hogy edzői karrierjét a Spartacus utánpótlásában, a Bozsik Akadémián kezdhesse el.

 

Ahogy arról a csakfoci.hu korábban beszámolt, nem csak a játékoskeretben, de a kispadon és a klubházban is új időszámítás kezdődik a Szparinál. Honlapunk információi szerint a korábbi tréner, az a Lucsánszky Tamás veszi át a nyártól a szakmai irányítást, aki már együtt dolgozott Szűcs Mihállyal – utóbbi tavasszal lett a Nyíregyháza sportigazgatója.

Úgy tudjuk, az élvonalba vágyó Szpari a “háttér” megerősítésén is dolgozik. Szűcs Mihály korábbi megszerzése után új ügyvezető érkezhet Elbert Gábor személyében, aki az MLSZ főtitkára is volt, de Pécsen is dolgozott, míg jelenleg a Paks mellett tevékenykedik. Szakmai igazgató is érkezhet, Bene Ferencet csábítják a Nyíregyházához, az esetében azonban még nincs végleges döntés.

TABELLA: Az NB II végeredménye itt!