Január 11-én kezdi meg a felkészülést az NB II utolsó előtti, 19. helyén álló Csákvár együttese. A hónap végéig itthon készül a gárda a tavaszi folytatásra, 28-tól pedig két hétig a törökországi Sidében edzőtáboroznak. Ezen idő alatt a tervek szerint hat felkészülési meccset vívnak majd.

Ezeken a mérkőzéseken, illetve a téli felkészülésen hét eddigi csákvári futballista biztosan nem vesz már részt, a részletekről Szíjjártó István vezetőedző számolt be a hivatalos klubhonlapon.

Három játékosunktól már az őszi idény közben elváltunk. Információink szerint Nyilasi Bálint a Mosonmagyaróvárral tárgyal, Pintér Bence az NB III-as Balassagyarmatnál, Szanyó Károly keze alatt folytathatja, míg Kovács Gábor jelenleg csapatot keres magának. A felkészülést már nem velünk kezdi meg Jelena Richárd, aki kölcsönadása után visszatér Paksra, Magyari Szilárd, akit a Komárno szemelt ki magának, míg Fényes Szabolcs Budaörs felé kacsingat. Az U20-as válogatott kerettag kapustól, Horváth Dánieltől is elbúcsúztunk, de hogy ő hol folytatja, arról egyelőre nincs információm.

A tréner az esetleges érkezőkről is nyilatkozott.

Természetesen dolgozunk rajta, hogy sikerüljön megerősíteni a keretet. Több játékost kinéztünk magunknak, jó néhányan maguk jelentkeztek be, de ilyenkor számolni kell azzal, hogy egy valamit is érő labdarúgó télen élő szerződéssel rendelkezi. Az biztos, csak olyan új fiú érkezhet Csákvárra, aki nem csupán a kerettagságért küzd, hanem azonnal a kezdőcsapatba jelölhető – tette hozzá.