Tamási Zsolt tavaly ősszel 15 év után tért vissza az ETO FC Győrhöz, ahol szakmai igazgatóként irányította a Rába-partiak munkáját. Kinevezésekor fő feladata volt, hogy megállítsa a kiáramlást, ugyanis az utóbbi években rengeteg győri tehetség – szinte kivétel nélkül korosztályos válogatottak – hagyta el az ETO-t. A győri szakember a távozásával kapcsolatban szűkszavúan nyilatkozott a Kisalföldnek.

Annyit azért elmondhatok, a klub kezdeményezte a váltást, s meglepetésként ért a bejelentés. Nem volt kellemes érzés, hiszen győriként is nagyon szerettem az ETO-nál dolgozni. Ezzel együtt teljesen korrekt volt a búcsú, közös megegyezéssel távozom Győrből. Hogy hol folytatom a munkát, még fogalmam sincs, annyira friss még a változás – mondta Tamási Zsolt.

A Kisalföld természetesen megkereste Soós Imre sportigazgatót is, aki röviden nyilatkozott.

A klub működésében további racionalizálás vált szükségessé, ezért a tulajdonos úgy döntött, hogy munkaköröket von össze. Korrektül váltunk el, köszönjük Zsoltnak az itt töltött időszakot és munkát, illetve további sok sikert kívánunk a pályafutásához!

A lap úgy tudja, hogy az utánpótlás szakmai igazgatói feladatokat a továbbiakban az akadémiát is irányító Tuboly Frigyes látja el.