Miközben a Nyíregyháza játékosaitól úgy búcsúzott a vezetőség, hogy pihenjenek, vannak akik már alig várják, hogy elkezdődjön a felkészülés.

– Pihentem már eleget az elmúlt hónapokban, túl sok is volt ez a fél év. Szerencsére minden rendben van a lábammal, volt már hasonló műtétem, így tudtam mivel jár a rehabilitáció, de már nagyon hiányoznak a mérkőzések. Az ősz végén már bekapcsolódtam az edzésekbe, most jön egy jó téli felkészülés és remélhetőleg egy sikeres tavasz – mondta Törtei Tamás a nyiregyhazaspartacus.hu-nak, aki térdszalag műtét után térhet vissza.

Rudolf Gergely is hasonló problémával küzdött, ő később sérült meg, így még nincs olyan jó állapotban mint csapattársa, de ő is szépen gyógyul.

– Remélem rövidesen teljes értékű munkát végezhetek. Rendben zajlik a rehabilitáció, szerencsére nincsenek problémák – mondta Rudolf Gergely.

Hasonló a helyzet Dvorschák Gáborral és Harsányi Zoltánnal is. Ha továbbra is ilyen ütemben gyógyulnak, a tavasz elején ők is bevethető állapotban lesznek.