Az NB II 6. fordulójának csapata:

Helesfay (PMFC) – Airosa (Budaörs), Mocsi (Haladás), Poór (DVSC) – Kapronczai (Szentlőrinc) Pantovic (Békéscsaba) Ferenczi (DVSC) Kiss B. (Siófok) – Horváth R. (Budaörs), Tóth B. (Haladás), Priskin (ETO)

Helesfay Donát (PMFC)
Végig remekül védett, nagy szerepel volt abban, hogy az újonc pontot hozott el idegenből.

Airosa Patrik (Budaörs)
Kiváló teljesítményt nyújtott védekezésben és a támadásokat is tudta segíteni. A második budaörsi gól előtt saját térfeléről indulva az egész Vasas védelmet átjátszva adott gólpasszt.

Mocsi Attila (Haladás)
Egyre jobb formában szombathelyiek játékosa, aki fiatal kora ellenére biztos pont a Hali-védelem tengelyében, ezúttal kapott gól nélkül hozták le a listavezető Ajka elleni rangadót.

Poór Patrik (DVSC) 
Hibátlan védekezés, és a támadások folyamatos segítése révén járult hozzá csapata magabiztos győzelméhez.

Kapronczai Gergely (Szentlőrinc) 
A fiatal játékos lendületes futballal, nagy mezőnymunkával és egy szép góllal volt részese az újonc bravúrjának a Kaposvár ellen.

Pantovics Nikola (Békéscsaba)
Az NB II egyik legképzettebb játékosa gólt szerzett és egy másikhoz is közel volt, de a kapufa ezúttal nem vele volt. Passzai most is pontosak voltak, kulcsembere volt csapatának.

Ferenczi János (DVSC)
Góllal és gólpasszal tette hozzá a magáét a Loki sikeréhez.

Kiss Balázs (Siófok)
Hétről hétre remek formában futballozik, ezúttal is gólt szerzett, és a másik találatban is benne volt

Horváth Roland (Budaörs)
Két góljával gyakorlatilag főhőse volt a Vasas elleni meccsnek, végig agresszívan támadta a kaput, nem tudtak vele mit kezdeni a Vasas védői.

Tóth Barna (Haladás)
Az NB II legmagasabb játékosa egyre jobb formába lendül, ismét eredményes volt, ráadásul ezúttal 3 pontos gólt szerzett. Gólja mellett is sokat tett a győzelemért, végi lekötötte a védőket, akik nagyon nehezen birkóztak meg vele.

Priskin Tamás (ETO)
A szebb napokat is látott csatár a 91. percben villant, és hozta azt, ami tőle elvárható. Győzelemhez segítette az edzőváltás után a kieső zónában szenvedő csapatát.

A forduló cseréje:

Sili Luka (Szentlőrinc) 
Csereként beállva egy remek mozdulattal egy gólt előkészített, egy másikat pedig ő maga szerzett, így egyértelműen helye van a forduló válogatottjának cserepadján.

A forduló edzője:

Marian Sluka (Szentlőrinc)
A bajnokság legszerényebb költségvetésű, és sokak által lesajnált csapatát egy kiütéses ajkai vereség után rázta úgy fel, hogy meglepetésre simán verték, a pár hónapja még NB I-es Kaposvárt.