Mint ismert, szerdán Kemenes Szabolcs helyére Pintér Attilát nevezték ki az NB II-es III. Kerületi TVE kispadjára. A korábbi szövetségi kapitány az első meccsén a negyedik helyezett Kecskeméttel csap össze.

– Nem lebecsülve egyetlen ellenfelet sem, de nekünk kell megtalálnunk azt, hogy miben vagyunk a legjobbak, hogyan tudjuk a legjobb teljesítményt leadni. Természetesen annyit kell foglalkozni a Kecskemét elleni mérkőzéssel, amennyi szükségünk van rá, de csak annyit. Ebben a rövid időben azon volt a hangsúly, hogy amiben jól tudunk működni, azt rá tudjuk erőltetni a Kecskemétre, de sorolhatnám a hátralévő ellenfelinket is akár – mondta Pintér a mérkőzést megelőzően.

– Az edzőváltás miatt nem lett könnyebb a helyzetünk. Biztos vagyok benne, hogy az új edző új elképzelésekkel érkezett, és más típusú játékban is gondolkodik. A III. Kerületnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy bennmaradjon a másodosztályban, csak a játékosállományt nézve olyan labdarúgókat találunk, akik több száz élvonalbeli mérkőzést játszottak le pályafutásuk során, a rutin mindenképpen mellettük szól. Minden mérkőzés nehéz az NB II-ben, főleg idegenben, de ez most különösen igaz. Mindkét klubnak megvannak a maga céljai, mi is szeretnénk megfelelni a sajátjainknak, így a sikeres szereplés reményében utazunk a fővárosba – nyilatkozta Szabó István, a KTE vezetőedzője a kecskemetite.hu-nak.

Interjú a távozó Kemenessel: “Gyorsan kiderült, ez arra elég, hogy megégessük magunkat” – felkerült a magyar edzők térképére

NB II, 33. forduló:

vasárnap, 17:00

Nyíregyháza – PMFC
Békéscsaba – Szolnok
III. Kerületi TVE – Kecskemét
Szeged – Siófok
Dorog – Vasas
Tiszakécske – Csákvár
Szentlőrinc – Ajka
Budaörs – Soroksár

hétfő, 20:00

Haladás – DVTK

korábban játszották:

Budafok – ETO 2-0