A másodosztályban az előző fordulóban végleg eldőlt a feljutók kérdése: az MTK Budapest már korábban bebiztosította nem csak jövő évi NB I-es tagságát, hanem bajnoki címét is, a Kisvárda pedig múlt vasárnap, a Szeged elleni 1-1-el érte el a történelmi sikernek számító feljutást.

Ezúttal a két együttes Budapesten csapott össze, és annak ellenére, hogy kétszer is vezetett, pont nélkül maradt az MTK. Kanta az 5. percben egy megpattanó lövéssel szerzett vezetést, majd a félidő vége előtt Bese Balázs nagy védése után a kipattanót Lukács lőtte be (1-1).

A fordulás után rögtön visszavette a vezetést az MTK Lencse góljával, azonban a Kisvárda nem adta fel, aminek meglett az eredménye: Bertucci a 63. minutumban egyenlített, majd az utolsó tíz perc kezdetén Ilics ugrott ki, és lőtt a hálóba (2-3). Közben megfogyatkoztak a hazaiak, Vass Patrik a 74. percben műesésért kapott második sárga lapot. Az utolsó percekben a vendégek már az idővel is játszottak, az eredmény azonban már nem változott, a szabolcsiak szerezték meg a három pontot. A forduló többi mérkőzését vasárnap rendezik.

MTK – Kisvárda 2-3 (Kanta 5., Lencse 47. ill. Lukács 44., Bertucci 63., Ilics 81.)