Elsőként még a csakfoci.hu írta meg, két és fél hónap után menesztik az ETO FC Győr addigi vezetőedzőjét, Mészöly Gézát. Nem sokkal később az ETO maga is bejelentette Mészöly távozását.

A tegnapi sikertelen mérkőzés után közös megegyezéssel szerződést bontott Mészöly Géza és az ETO vezetősége. Mészöly Gézának köszönjük az ETO-ért végzett munkáját és további sok sikert kívánunk!” – olvasható volt a klubhonlapon.

Kedden hivatalosan is kinevezték a klub korábbi pályaedzőjét, Király Józsefet az ETO FC Győr vezetőedzőjének. A vasárnapi, Budafok elleni mérkőzésen már kinevezett ő fogja irányítani a csapatot.

Király játékosként maga is NB I-es labdarúgó volt, megfordult többek között a Videoton, a Vasas, a Siófok és a III. kerület csapataiban.

Vezetőedzőként az ETO előtt a Mosonmagyaróvár csapatát irányította, akikkel feljutott az NB III-ból az NB II-be. Az ETO-ban először Bekő Balázs, majd Szentes Lázár, végül Mészöly Géza mellett látta el a pályaedzői teendőket, a mai naptól pedig a csapat vezetőedzőjeként folytatja a munkát.

Király József munkáját Boros Lukács kapusedző, Szabó Ottó és Stark Péter pályaedzők, illetve Borbély Erik erőnléti edző segítik.

Dr. Csernus megjósolta Mészöly vesztét: “Nem vagyok Isten, de az ETO-nál a játékosok túlértékelték magukat” – interjú