I. félidő

A játékrész első felében mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, majd – egy nem mindennapi góllal – megszerezte a vezetést a KTE. Ide-oda pattogott a labda a szegedi tizenhatoson belül, de a vendégek nem tudtak felszabadítani. A labdát ezután Molnár kapus pont Hadaró elé ütötte, aki pár méterről a kapuba fejelt, 1-0.

A 28. percben Vágóval szemben szabálytalankodtak a büntetőterületen belül, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt. Lukács higgadt ítéletvégrehajtó volt, a bal alsóba lőtte a labdát, 2-0.

Öt perccel később megszületett a harmadik hazai gól, Lukács bal oldali beadását Tóth Barna bólintotta a kapu bal alsó sarkába, 3-0.

A 40. percben a szegediek is tizenegyeshez jutottak, miután Csoboth Kevinnel szemben szabálytalankodtak a kapu előterében. A sértett oda is állt a büntetőhöz, de Varga érezte az irányt és kiütötte a jobb sarokba tartó labdát. 3-0-s hazai előnnyel vonultak szünetre a csapatok.

II. félidő

A fordulást követően az 54. percben megszületett a negyedik kecskeméti gól. Buna jobb oldali beadását az érkező Tóth Barna közelről a kapuba pofozta, 4-0.

A 66. percben Gajdos csúnyán felrúgta Vágót, ezért a játékvezető kiállította a vendégek támadóját.

A 85. percben még Szabó Alex szerezhette volna meg az ötödik kecskeméti gólt, de nyolc méterről csúnyán fölé lőtt. Az eredmény ezután nem változott, a KTE pontszámban beérte és meg is előzte a Diósgyőr együttesét, így jelenleg második helyen áll a tabellán. A Szeged továbbra is negyedik, viszont már hat pont a csapat hátránya a harmadik DVTK-hoz képest.

Merkantil Bank Liga NB II, 34. forduló

Kecskemét-Szeged 4-0 (Hadaró 22., Lukács 28.- tizenegyesből, Tóth B. 33., 54.)

Kiállítva: Gajdos 66.

KTE: Varga B. – Tóth D. (Buna 53.), Szabó A., Rjasko, Szalai G., Hadaró (Grünwald 65.) – Nagy K. (Paudits 80.), Vágó, Katona B. (Szuhodovszki 65.) – Lukács D. (Szökrönyös 80.), Tóth B.

(cserék: Cseh, Buna, Gál, Grünwald, Győri Á., Győri B., Lipcsei, Paudits, Szabó L., Szökrönyös, Szuhodovszki)

Szeged: Molnár F. – Kővári, Ódor, Temesvári, Pejovics – Simon Á. (Jammeh 80.), Kovács M. – Dobronoky, Farkas A. (Geremán, a szünetben), Csoboth (Dobos 69.) – Gajdos.

(cserék: Rodic, Takács J., Bitó, Daru, Debreceni, Dobos, Germán, Gréczi, Jammeh, Kóródi, Tóth G., Vári)