A vasárnapi találkozón jelen lesznek a Szpari 1980-as aranycsapatának tagjai is. A klub ezen a meccsen ünnepli a nyíregyházi futball 90. születésnapját, így a legendás játékosok mellett a 7-8 éves utánpótlás futballisták bemutatót tartanak, a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette csoport pedig a találkozó előtt szórakoztatja a kilátogató nézőket – írja a nyiregyhazaspartacus.hu

A házigazdák az NB II 6., hétközi fordulójában 1-1-es döntetlent játszottak a Monor vendégeként. Bozsik József vezetőedző nehéz mérkőzésre számít.

Ez lesz az első olyan mérkőzés, melyen ellenfelünk számít esélyesebbnek. Igyekeztünk feltérképezni a Vasas játékát, szervezett csapat, erős kerettel. Nálunk mindenki edzhetett a héten, és remélem végre elől eredményesek leszünk és megérkeznek a gólok – mondta a klubhonlapnak Bozsik.

TABELLA: AZ NB II ÁLLÁSA ITT!

A Vasas az előző játéknapon hazai pályán gól nélküli döntetlent ért el a Békéscsaba ellen. Kis Károly szerint a koncentráció dönthet majd a két csapat között.

A Nyíregyháza nagy tervekkel vágott neki a bajnokságnak, de egy-két balszerencsésen sikerült mérkőzés után sem mondtak le a céljaikról. Fontos pontokat hullajtottak az utolsó percekben, amit szeretnének máshol visszahozni. Komoly játékosállománnyal rendelkeznek, így csak maximális koncentrációval lehet esélyünk ellenük. Az eddigi mérkőzések is bebizonyították, hogy ebben az osztályban nincs könnyű ellenfél, ahogy mi, úgy a vetélytársaink is veszítettek már pontokat. Kialakult a keretünk, amiből egy ütőképes csapatot kell felépítenünk – nyilatkozta a vasasfc.hu-nak a vezetőedző.

A 7. forduló teljes programja

16:30

Dorog – Mosonmagyaróvár
Soroksár – Kazincbarcika
Tiszakécske – Zalaegerszeg
Vác – Budaörs

17:00

Balmazújváros – Cegléd
Békéscsaba – Siófok
Budafok – Gyirmót
Győr – Csákvár
Kaposvár – Monor

18:00

Nyíregyháza – Vasas