NB II, az 1. forduló válogatottja

Uram (Békéscsaba) – Toma (KBSC), Rácz (PMFC), Poór (DVSC), Hajdú (Gyirmót) – Grabant (PMFC), Tóth D. (Haladás), Holdampf (Haladás), Pantovic (Békéscsaba) – Medgyes (Haladás), Heffler (Gyirmót)

Uram János (Békéscsba)

A mezőny legfiatalabb kapusa 11-est védve és több nagy védést is bemutatva járult hozzá a Békéscsaba idegenbeli bravúrjához Szegeden.

Toma György (Kazincbarcika)

A Kazincbarcika jobbhátvédje szerzett vezetést a sokkal esélyesebbnek tartott Vasas otthonában, támadásban és védekezésben is remek teljesítményt nyújtott.

Rácz László (Pécsi MFC)

Remekül fogta össze a védelmet, gólt is szerzett, mindezt annak ellenére, hogy a meccs elején csúnyán összefejelt Dlusztussal és ápolni kellett egy ideig.

Poór Patrik (DVSC)

Már az első mérkőzésen látszott, hogy a Loki jót húzott a leigazolásával, a védelem oszlopa volt, végig stabil teljesítményt nyújtott.

Hajdú Ádám (Gyirmót)

Ugyan a középpályára igazolták a gyirmótiak, de ezúttal kényszerből balhátvédként szerepelt és remekül megoldotta a védő feladatát, a támadásokat is segíteni tudta, több veszélyes helyzet alakult ki a beadásait követően.

Grabant Bence (Pécsi MFC)

A pécsiek egyik legjobbja volt, végig nagyon aktívan játszott, ennek pedig két gólpassz lett az eredménye, valamint a gólhoz is közel állt többször is.

Tóth Dávid (Haladás)

A szombathelyiek 22 éves középpályása az első játékrészben megduplázta csapata előnyét egy ballábas lövést követően, majd a második félidőben egy remek labdaátvétel után adott gólpasszt Jancsónak.

Holdampf Gergő (Haladás)

Szokásos harcos, agresszív játéka kulcsa volt annak, hogy a Hali a középpályán tönkre tudta tenni a Siófok elképzeléseit.

Pantovic Nikola (Békéscsaba)

Az NB II egyik legképzettebb játékosa, most is remekül futballozott, szervezte csapata támadójátékát, és rutinjával a mezőnyben is sok hasznot hajtott. A csabaiak vezető gólja előtt a gólpassz is a nevéhez fűződött.

Medgyes Zoltán (Haladás)

Folyamatosan veszélyt jelentett a Siófok kapujára, az első játékrészben hét perc alatt sikerült dupláznia, de egy látványos ollózással is felhívta magára a figyelmet.

Heffler Norbert (Gyirmót)

Parádés formában játszott, nem túlzás kijelenteni, hogy a forduló legjobbja volt. A 30 éves játékos a Csákvár ellen klasszikus mesterhármast szerzett, eldöntve ezzel a három pont sorsát.

A forduló cseréje: Jancsó András (Haladás)

A szünetben küldte pályára Mátyus János vezetőedző a 24 éves játékost, aki maradéktalanul ellátta feladatait a középpályán, sőt a 78. percben még gólt is szerzett.

A forduló edzője: Mátyus János (Haladás)

Rendkívül bátran és támadó szellemben léptek pályára az első perctől kezdve idegenben, aminek meg is lett az eredménye egy kiütéses győzelem formájában.