A csakfoci.hu számolt be arról elsőként, szeptember 4-én a Siófok közös megegyezéssel szerződést bontott korábbi vezetőedzőjével, Varga Attilával az elmúlt időszak sikertelensége miatt. A siófoki klubot birtokló Hungast cégcsoport tulajdonosa, György Tamás minél előbb szeretné visszaszerezni a szurkolók bizalmát

Nagyon fontosak nekünk, így ezekben a nehéz időkben Rájuk is gondolunk. Ők sokunkkal ellentétben biztosan nem felelősei, csupán elszenvedői a csapat rossz teljesítményének.

Szeretnénk enyhíteni az Ő csalódottságukat is azzal, hogy vendégül látjuk Őket a következő mérkőzéseken a stadionban azáltal, hogy a belépőjegyeik árát a játékosok álljál mindaddig, amíg nem kerülünk a tabellán az első tízbe.

Tehát némi malíciával azt is mondhatom, a szurkolók minél többen jönnek a következő alkalmakkor, a labdarúgóinkat annál nagyobb áldozathozatallal is tudják motiválni a jobb, meggyőzőbb, eredményesebb teljesítményre. A csapat akkor tud egy ilyen gödörből minél hamarabb kimászni, ha minden lehetséges támogatást és ösztönzést megkap. A szurkolóink jelenléte pedig hatalmas erőt adhat. Közös érdekünk, hogy minél többen legyünk a lelátókon a mérkőzéseken – nyilatkozta a klubhonlapnak a siófoki klubot birtokló Hungast cégcsoport tulajdonosa, György Tamás.

A meccsre járás kapcsán kiemelte, hogy a Siófoknak a megfelelő helyre kell kerülnie az NB II-ben, miután rendeződtek az állapotok a Balaton-partiaknál.

Talán nincs is olyan magyar ember, akinek a Siófok név hallatán ne ugrana be egy kellemes emlék, egy vidám történet. Kiscsapat a mienk, de ami külföldön oly’ gyakori, hogy a drukkereknek van egy második számú kedvenc csapatuk is, talán itthon is meghonosítható. A BFC Siófok is lehet ilyen klub. A sok szurkoló pedig rengeteget segíthet abban, hogy a BFC Siófok labdarúgó csapata mielőbb az őt megillető helyre kerülhessen – tette hozzá.