TABELLA: AZ NB II ÁLLÁSA ITT!

Szerdán a Nyíregyházától 6-3-as vereséget elszenvedő Békéscsaba ezúttal hazai pályán fogadja a Waltner Róber által irányított Kaposvárt. A találkozó mindkét csapatnak kulcsfontosságú lehet, hiszen ha nyernek a vendégek, akkor pontszámban beérik a csabaiakat.

A fordulóban a Vasas a Vác ellen aratott 1-0-ás győzelem után a Dorogot fogadja a Szusza-stadionban. A hazaiak vezetőedzője, Kis Károly csak a győzelemben hisz a vasárnapi meccsen.

Egy nagyon jól védekező, szervezett, masszív csapat lesz az ellenfelünk, amelynek a magja már régóta együtt játszik. Nem vár ránk könnyű mérkőzés, de felkészültünk és csak a győzelem lebeg a szemünk előtt. A Vác elleni siker jót tett a lelkeknek, nagyon fontos volt a három pont begyűjtése. Folyamatosan tapasztaljuk, hogy nincs könnyű mérkőzés, hiszen mindenki a biztonságos védekezésre rendezkedik be. Bízom benne, hogy a legutóbbi győzelmünk elindította a csapatot egy olyan úton, melynek a végén elérhetjük a céljainkat – mondta a vasasfc.hu-nak az angyalfödiek trénere, Kis Károly.

Nehéz meccsre számítok. Nagyon jó csapat a Vasas, bár kisebb hullámvölgyben voltak, egymás után hét döntetlent értek el, a legutóbbi meccsig, mert a Vác ellen már sikerült győzniük. Természetesen mi úgy állunk hozzá, hogy győzni szeretnénk. Az NBII mezőnye elég kiegyenlített, szinte minden mérkőzés 3 esélyes. Úgy gondolom felkészültünk, várjuk már az összecsapást – nyilatkozta a klubhonlapnak a Dorog támadója, Sitku Illés.

A vasárnapi program

15:00

Budaörs – Mosonmagyaróvár
Cegléd – Kazincbarcika
Soroksár – Monor

17:00

Békéscsaba – Kaposvár
Csákvár – Balmazújváros
Győr – Tiszakécske
Nyíregyháza – Budafok
Siófok – Vác
Vasas – Dorog
Zalaegerszeg – Gyirmót