I. félidő

Némi mezőnyjáték után vezetést szerzett az MTK: Gera remek szóló után hozta helyzetbe Torghellét, akit akasztottak, a megítélt büntetőt pedig Bognár értékesítette higgadtan (1-0) – sorozatban negyedik bajnokiján volt eredményes a középpályás.

Vezet az MTK

Bognár tizenegyesével a félidőben vezet az MTK. (élő: http://bit.ly/2qdFIqh)Vajon a múltkori Angolnafutamon tanulta ezt a fejest Torghelle?

Közzétette: M4Sport – 2018. október 27., szombat

Ezt követően a lilák próbálkoztak egyenlítéssel, de leginkább csak átlövésekig jutottak, ám Obinna, majd Zsótér lövésénél is a helyén volt Kicsak, így 1-0-al fordultak a csapatok.

II. félidő

A második játékrész elejét nagyon megnyomta az Újpest, a legnagyobb egyenlítési lehetőség Onovo előtt adódott: 8 méterről lőtt, Kicsak azonban nagyot mentett a jobb sarok elől. Nagy csata jellemezte a folytatást, a kék-fehérek stabilan tartották az eredményt.

Majd hazai helyzetek következtek: Lencse kapott nagy labdát, de közeli lövésébe beleléptek, aztán Vass Patrik 17 méteres kapáslövése alig ment a jobb kapufa mellé. Az Újpest a hajrában nem tudott helyzeteket kialakítani, így az MTK megnyerte a rangadót.

MTK Budapest – Újpest FC 1-0

Gólszerző: Bognár (17.-büntetőből)