Rutinos kapus, a legutóbb a Kazincbarcikát erősítő Somodi Bence leigazolását jelentette be az MTK Budapest hivatalos honlapján. A fővárosi kék-fehérek a 28 esztendős, Angliában a nagy múltú Blackburnnél megfordult, valamint hazánkban korábban a Ferencváros, a Diósgyőr, a Győri ETO, a Vidi és a Puskás Akadémia NB I-es keretét is erősítő, továbbá a másodosztályú Gyirmót, Kaposvár, a legutóbbi két évben pedig a Kazincbarcika színeiben szereplő hálóőrrel 2021 nyaráig szóló szerződést kötöttek. Rajta kívül kapusposzton a Vasastól, kölcsönből visszatérő Bese Balázs erősíti majd az MTK-t.

Bejelentették azt is, hogy a klub számára előnyös ajánlat érkezett Demjén Patrikért, ezért a 21 éves kapus játékjogát értékesítették, valamint Artem Kicsak után távozik Horváth László is.

Korábban profi szerződést írt alá az MTK-val a klub U19-es bajnokcsapatának erőssége, Varasdi Dániel kapus is, de neki  folyamatos játéklehetőségre van szüksége a fejlődése érdekében, így várhatóan a következő szezonra kölcsönadják – írja az mtkbudapest.hu.